Menggegar Dunia!

DSC_0130 

: : sekadar gambar hiasan : :

 Adam… Stacy… bergabung meletup

Biarkan orang berkata kita pasangan tak kena
Biarkan mata-mata menjeling penuh curiga
Mereka tidak tahu hubungan engkau dan aku
Meletup bila bersatu

Walaupun ku kekiri, ku kekanan
Kita maju ke hadapan
Siapa benar siapa salah
Yang penting sama mengalah

Ohhh… Ehhh… Ohhh.. Ehhh… Ohhh…
Kita berdua (berdua)… Bersama (Bersama)…
Menggegar dunia
Ohhh… Ehhh… Ohhh.. Ehhh… Ohhh…
Kita berdua (berdua)… Bersama (Bersama)…
Menggegar dunia

Meletup…. Ahhh…

korang pernah dengar lagu nie tak?
first time aku dengar lagu ni masa video klip kat tv.
lagu ni kan soundtrack untuk filem My Spy.
cam layan gila ah..

nak-nak pulak adam dengan stacy yang nyanyi.
dorang dance. dengan mimik muka segala.
aku siap burn cd pastu hari-hari dengar.
agak-agak stress atau gaduh dengan encik z ke, pasang lagu nie.. nyanyi kuat-kuat dalam kereta.
hilang tension…

tak caya, cer korang try test tengok… heee…

12 thoughts on “Menggegar Dunia!

  1. baca tajok n3 pastu tgk gambo ko ngan incik z, hengat korang dah pakat pakat nak letopkan mana mana tempat kat mesia nih. jangan gila gila uolls nak jadik pengebom beranik matik.

    Cer ko try test tengok ko joget duet lak ngan incik z. kuikuikui
    .-= Payiet82´s last blog ..Ninja yang membunuh =-.

Comments are closed.