Malam Sabtu Di Taiping

hari jumaat pagi aku gerak balik TLJ. takde la pagi sangat.
standard janji melayu. ernie tag sekalik sebab kami mau ke wedding nida keesokan harinya.
lepas breakfast kat ali maju, terus bergerak.
jalan adalah jem haibattt. tension tension. cehh tension la sangat walaupun bukan aku yang drive.
awal-awal dah terkangkang membuta. what to do.
aku ada sindrom tak boleh masuk dalam kereta lalu masuk highway.
sekejapan mata layuuuuu jer nak tidur.

DSCN9268

malam tu keluar ke taiping sentral. ernie mau cari seluar besar.
saja nak cover cakap seluar besar kan ko. cakap je la seluar untuk orang berperut buncit.
ok ok ok. perut buncit berisi takpe. tapi perut buncit tiada berisi adalah keji ok.

best kan bila musim krismas tiba. merata-rata ada pokok krismas.
semua pun dihias indah.

DSCN9271

DSCN9276

DSCN9277

boleh pulak kebetulan terserempak dengan mariah sekeluarga kat sini.
mertua mariah adalah orang taiping dan beliau pulang pun bersempena ramai-ramai mau ke wedding nida.
sonok kan kawan-kawan dapat attend wedding kita. rasa dihargai gitu… 😉

DSCN9279

4 thoughts on “Malam Sabtu Di Taiping

Comments are closed.