La SENZA

kelmarin.
remember, kak as dengan hasinah datang kat tempat aku.
sambil tersengih-sengih.
tak semena-mena kak as hulurkan satu paperbag.
bertulisan La SENZA.

rasa macam pernah nampak. rasa macam pernah dengar.
tapi di mana ya?

lalu aku pun bukak paperbag itu dan membelek.
hadiah kahwin kata mereka.

DSCN9136

mereka plus kak ada sudah sepakat membawa berkat mau bagi aku ini set baju tidur.
kaktin bagitau aku jenama ini adalah femes dan boleh tahan mahal. eh?

mak tak tau noq. mak mana pernah pakai baju tidur mahal-mahal kayak gini.
paling mahal pun mak beli kat jusco jer.
selain tu, beli baju tidur kat pasar malam je uolls. nangiss..

so hati adalah terharu. tapi adalah suka dan malu. hikss…
dah try dah semalam. sib baik muat ngam ngam soiii.

DSCN9132

aku paling suka tulisan kat tepi baju tidur itu.
very the eksklusiffff gitu.

DSCN9134

eh korang, jangan la pulak cuba-cuba nak bayangkan aku pakai baju tidur itu. namo namo. not good. :p

22 thoughts on “La SENZA

  1. gatai pi letak lam blog napanya
    dah tentu tu baju tidur
    dah tentu aku dok membayangkan laki ko bukak baju tidur ko tu satu persatu dari badan putih mu
    wahhahahahaha

    eii
    18sx kau!

    eh akak pun bagi la senza gak lah

    ha lagi satu, jangan nak basuh baju tidur tu lam w/machine yer. sila rendam2 ngan tangan udah. sental kuat sket kalau ada percikan di baju itu hihuhuuuuuuuuuuu

Comments are closed.