Korang Tonton Ewah Ewah Semalam?

di petang ahad yang permai.
berbekalkan goreng pisang, nescafe panas dan oren twister.
motipp encik z minum oren twister untuk minum petang? heh.

Clip000

menantikan program ewah ewah ke udara.
gigih encik z sampai mau record segala. eventhooo kan.
layankan saja.

Clip001

pukul 6, bermula lah program itu.
sempat aku update status kat facebook 😀

Clip009

ZAIDI & MAYA
Penulis Blog

katanya.. kannn…

segmen pertama. lukis dan teka.
aku melukis. abang zaidi teka.

itu dagu la bangggg… bukan jangguttttt…

Clip020

segmen kedua. cuba sampai dapat.
untuk segmen ni, grup orange menang. yeay!
kental uolls nak lekatkan bola bola api itu.

Clip030

segmen ketiga adalah paling kedaung.
apa nak buat, mak nie lembaps berfikir.
CEO bukan verbs yer <<– sms dari kak ila.
hikss…

Clip052

hadiah yang aku dapat mostly adalah voucher.
tapi semua voucher pun aku sudah let go pada kakred.
lalu yang aku dapat ialah balang vantage dan one drop perfume.
balang tu pun nanti aku nak let go pada mama.

DSCN9128

menang kalah kan adat pertandingan.
yang penting kita enjoice!!! 😀

18 thoughts on “Korang Tonton Ewah Ewah Semalam?

  1. kebetuln tukar2 channel elok je tgh kenalkn kumpuln oren…
    terus tgk sampai tamat 🙂
    tp nape sis mcm x happy jer????
    🙂

  2. nyah

    ko bagi satu voucher jer
    mana ada semuaaaaaaaaaaaa vouchers daa
    n akak passed kat adik akak gak, aku pun tak dan nak pi sunway pi kejar voucher expiry date dah sangat

    dikatanya ada adiah menang duit, mak tak dpt pun duit tu? motip???

  3. harus ditunggu pukul 6.oo petang walau kaki tergedik nak keluar jogging. kak mya memang haibaittt.. caya lu. and so sweet..

Comments are closed.