Kluang Station

DSCN8841

ini pun jua adalah cerita basa basi.
cerita makan je kan aku nie. ermm.. ada yang kisah ke eh?

kejadian adalah berlaku di tesco ampang.
aku dengan encik z mau berdinner lalu ke kluang station.
rasa-rasa nie baru 2 kali kot aku datang makan sini.

macam biasalah, kami berkongsi kasih.
eh, berkongsi air. walaupun air panas, balun.
janji ada air sudah.
agak-agak nak tercekik, mintak je la air kosong kan.

DSCN8843

aku order bihun singapore, nasi goreng apa-ntah dan aiskrim apa-ntah-namanya.
ikut logik, dessert ni mestilah sampai kemudian kan.
tapi dibantainya hantar awal.
aku cam ok ok je la kot.
tapi encik z adalah membising.
cam common sense la kot.
sebab biasa waiter akan tanya ko nak dessert tu keluar sekali or later kan.

tapi what do u xpax kan. bukan restoran besauu pun.
so pasrah je lah.
lalu aku pun makan aiskrim itu dengan lahap.
dan ianya adalah tidak mengecewakan. sungguh setapp.
aiskrim ditaruk kaya lalu ditabur kacang.
cuba lah uolls.

DSCN8845

DSCN8846
: : nasi goreng apa-ntah : :

bihun singapore nie aku terpengaruh dengan si jocko la nie.
hari tu dia makan kat cafe.
terus rasa cam teringin.
ok la, melepasi piawaian tekak. gitu.

DSCN8847

6 thoughts on “Kluang Station

Comments are closed.