Ke Funfair Pulak…

Clip045

Clip044

balik dari rumah api tanjung tuan tu, sempat lagi yaya mau terjun mandi kolam.
mau try test pelampung baju dia tu la. sesuka ati bagi nama pelampung baju kan. balun.

DSCN9038

lepas maghrib, terus kuar mencari makan.
kami ke restoran apa-ntah-namanya. tapi pernah pegi dulu dengan ernie & nida.
dekat teluk kemang depan sikit sana.

we ordered kerang rebus yang tak fresh, kailan ikan masin, telur dadar and ayam goreng kunyit.
seriusly, kerang rebus nya cam lembik and cenonit. kacau mood betul lah.

DSCN9039

and this ikan cencaru bakar. so so la.

DSCN9040

lepas makan, ke funfair pulak. kat mana eh funfair nie, tak ingat.
tapi cam siang tu dah ternampak la, so sudah janji dengan yaya mau ke sini.
meriah ah PD ada funfair kan.

DSCN9042

DSCN9043

layan yaya main game itu ini je la.

DSCN9045

DSCN9049

pastu encik z mau main tembak-tembak. walaupun semua tembakan adalah ke laut.

DSCN9055

kemudian yaya request mau naik merry go round.
aku harus ketakutan. yes, aku adalah gayat orangnya.
walaupun aku duduk tingkat 18, tapi perasaan gayat masih mencengkam.
lalu encik z dan yaya saja naik itu merry go round berdua.

DSCN9057

DSCN9061

sebelum pukul 10malam kami dah sampai balik ke resort.
mau nonton awan dania kekdahnya. ingat betul la dania kena tembak dengan sofia.
rerupanya dania berangan saja.
ingatkan blogger je pandai propah, fireflyz pun pandai k… *tetiba

6 thoughts on “Ke Funfair Pulak…

  1. ko penah naik cable car kat langkawi tu?harus gerun.ary pun gayat tp gatai naik jugak so kaedahnya pandang atas je…nak turun goyang je lutut..!!

  2. dalam banyak2 mende tinggi yang dok gayat penah aku naik nie..paling mencengkam jiwa sukma naik cable car kt langkawi..giler kejung aku duk dalam tuh nahan gayat ngan ketaq lutut…xsanggup nk ngabehkan perjalanan naik ke atas tuh..;)
    .-= Nur´s last blog ..Hepi Holidays uols!!!….. =-.

Comments are closed.