Kasut Putihku Yang Suci Bersih

DSCN8865

selain membeli beg, aku juga telah membeli heel berwarna putih.
hari tu kan teringin nak beli yang charles & keith tu, tapi tidak ada saiz. sob sob…

tapi aku perleww jugak beli heel putih untuk dipakai di hari pernikahanku nanti. cewahh…
walaupun ada disediakan kasut, tapi saiz 6 uolls.
namo la aku dah meletup letup segala, tetiba kaki terkeluar dari kasut kan. nampak nauu kaki gergasi.

so hari tu lalu kat vincci, aku berkenan yang ini. lalu membeli.
agaknya memang dah takdir aku nie pakai kasut vincci je la sampai ke tuo. heh.

patutnya kena simpan la kan kasut ni pakai waktu nikah nanti, tapi hatiku sudah menggedik dan getikkk…
last week aku dah pakai. tak nyempat-nyempat.
melecet teruk uolls. macam kaki dihiris hiris pisau belati gitu.
walau begitu, tidak mematahkan semangatku untuk pergi bernikah.
gagagaga….

14 thoughts on “Kasut Putihku Yang Suci Bersih

  1. chantteeekkkk nyaaa… dan kami adalah mahu meniru design itteww.. ateeerrr udah kaki saiz kekanak.. mana nak dapat di kedai.. haruslah ditempah kannnn

  2. hehe..saya pun ditakdirkan utk pakai kasut Vincci je awak..saiz saya ni saiz tak sama dgn org kebanyakkan..kaki cinonit jek..

  3. hahahahaha 😀 mya..mya…
    kelakar betul mya ni..
    suka baca ayat paragraph akhir tu…’walau begitu, tidak mematahkan semangatku untuk pergi bernikah.’

Comments are closed.