I’m Married! ;)

DSCN8919

Hey anak-anak, I’M MARRIED!

Alhamdulillah, Encik Z dan aku telah selamat diijabkabulkan kira-kira jam 3.35 petang tadi di Masjid Usamah bin Zaid, Wangsa Maju.

Syukur majlis berjalan lancar walaupun dalam suasana yang sangat simple.
Maaf sebab aku tak dapat nak jemput semua orang.
Ianya adalah benar-benar small ceremony for family members & close friends.

Thanks pada kawan-kawan dan semua yang sudi hadir.
Kak Tini, Payiet, KakDiella, Nikolas, Jocko, Shafiq, Fay, Ernie, Fad, Nida, Jef, Ceera, Ciput, Shida, Sheena, Nana, Netty, Kak As, Hasinah.

Full update? Erm.. later-later lah eh..

Doakan kebahagiaan kami hingga ke syurga!

“Aku mencintaimu kerana agama yang ada padamu, jika kau hilangkan agama dalam dirimu, hilanglah cintaku padamu.” – Imam Nawawi

45 thoughts on “I’m Married! ;)

  1. Syukur alhamdulillah mya…
    Happy sangat2…dan terkejut juga…
    bukak2 FB je…status mya…’I’m married’….

    Tahniah diucapkan buat Mya dan Zalmi dari erin&co.
    Semoga kekal bahagia ke akhirnya….
    😀

  2. oh congrats kak mya..
    haihh if i knew ur wedding is just around the corner masa nampak ur car behind mine ari tu..i ask u to stop then said CONGRATULATIONNNNNNN!!

    hehehhe

    semoga berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya..
    amin amin
    .-= Munirah Abd´s last blog ..Ferrero Rocher =-.

  3. Congratulations Mya! Semoga berkekalan hingga ke syurga ye…Amin
    (akan ku tunggu saat ini…doakan ye…)

  4. dear maya..

    alhamdulillahh…..tahniah..semoga kekal akhir hayat..bahagia selamanyaaa….semoga sentiasa dalam rahmat dan lindungan Allah okkk….

  5. mya, tahniahhh. aku gembira ko dah selamat semua. bila kenduri kandara lak ???? kat taiping ke ??? tahniah !! semoga bhgia ke anak cucu cicit.

  6. aduh maya…intan cuti panjang..masuk keje baca blog maya tup tup sudah kawin..hahhaha congratulations dear..semoga perkahwinan ini diberkati dan kebahagiaan sentiasa bersama mu…amin

  7. salam maya,
    tahniah dan alhamdulillah maya dah selamat kawen…
    semoga berbahagia hingga akhir hayat kalian berdua..Amin…

  8. tahniah.. selamat pengantin baru 🙂
    kekasih perlu sudah bertukar status kepada suami…congrates again

  9. akhirnya..berjaya gak jumpe ur wedding post..hehehehe.u look so beautiful in dat pink white theme taw kak mya. meh kak..tempek pic time akad nih meh…

    x puas tgk..hehehe

    congrats ea wat akak n abg 🙂 semoga berkekalan sehingga ke aher hayat..aminnnn 🙂
    .-= REDBLOODSNOW´s last blog ..Pantry Banjir… =-.

Comments are closed.