Happy Birthday Adik Tiwiku…

eieueieueieieieiiuu… cam getikk jer eja tiri jadi tiwi kan.
soooo not me okk…

semalam lunch gi lanai. bersama payiet dan kaktin pon pon.
owh, kaktin dah pindah tugasan ke HQ sini. so kami adalah bergumbira.
dapat la spend time together-gether lebih kerap gitu.
tak perlewww la kami drive nun jauh ke PJ sana bila ada gossip terhaibat untuk dishare.
cukup dengan ‘yok lunch. yok breakfast’. gitu.

mereka berdua adalah memaksa aku amik buffet.
RM15 dan makanlah sampai lebam.
walhal masa tu aku cam agak kekenyangan.
sudah bedall nasi dan telur ikan yang wallahhhh…
tapi katanya perut raksaksa. so makannnn jugakk…
yang penting ada kambing ok. me loike…
lagi piula orang mau belanja. so zassss je lah.

DSCN9243

lanai cooler diorder satu jag.
haaa minumlah sampai buncit.
walaupun kalau tak minum sudah sedia kala buncit.
bagai mana lah?

DSCN9244

aku telah membeli mini kek untuk ini birthday boy.
berperisa blueberry yang boleh tahan lazatnya…

DSCN9245

DSCN9246
: : sengih jangan tak sengih : :

DSCN9248

nyah, ko dah potong?
of cozzzzz….

rezeki birthday boy, dapat kek pandan lazat dari manager cafe itu.
terima kasih mr maha!

DSCN9250

DSCN9247

happy birthday payiet. muda lagi. baru 27 tahun.
semoga panjang umur, dimurahkan rezeki… happy-happy selalu.
teruskan membina kerjaya yang cemerlang dan terbilang.
dan mek doakan ko kahwin tahun depan 🙂

semoga persahabatan kita kekal abadi.
luv luv korang sangat!

10 thoughts on “Happy Birthday Adik Tiwiku…

Comments are closed.