Blog Maya Dot Com

Bye-Bye Awana Kijal

AMARAN KERAS : entry ini mengandungi gambar yang begituuuu banyak. dan tidak mengikut saiz bersesuaian.
sebab ada yang dicilok dari facebook. ada yang tak sempat edit dan perkara-perkara lain yang sewaktu dengannya.
so sila layan jika mau. jika tak mau, ai tak paksa ok?

gambar semua kredit kepada payiet & zairul.

dah lepas lunch, lalu check out.
lalu bergambar lah kami ahlil grup di sekitar kawasan hotel.
sebagai kenang-kenangan kekdahnya.

DSC_0161

DSC_0160

tengah bergambar, sekali lagi bersua dengan zairul and the geng.
so sekalian kasik pose pose maut together-gether.

dah lepas sesi pose di tangga hotel, kami bergerak ke bahagian luar plak.
memula kitorang syok sendiri 4 ketul sahaja.
kemudian zairul and the geng membuat kemunculan lagik.
jadi, kami pun syok sendiri seramai 8 ketul.

DSC_0163

harus nak set kan self timer menggunakan kamera bagak zairul. 
jenuh la kan berpeluh-peluh tengah panas nak carik latitud dan longitud yang menarik tertarik.

DSC_0174

DSC_0178

DSC_0179

DSC_0183

berapa banyak kali snap pun tak ingat dah.
tapi yang pasi amat banyakkkkkk…
lepas snap, semua pun pakat-pakat nyibuk nak tengok. heh.

DSC_0184

yang pasti kami semua adalah happy together-gether.
guys, semoga friendship kita ini akan kekal selamanya…

kepada grup 60 ada kitorang kisah, thanks sebab sudi joint together-gether jadi satu team.
aku mintak maaf jika ada terkurang tersilap teremo di mana-mana..
aku cuma manusia biasa yang tak lepas dari bersikap emo.

DSC_0192

DSC_0193

 bye-bye awana kijal………………..

    8 thoughts on “Bye-Bye Awana Kijal