Bermandi Kolam @ PD

siapa yang friend friend dengan aku kat facebook dan membaca status aku, pasti udah tau yang lepas nikah hari tu, esok nya aku terus zasss ke port dickson sana.
tapi idok ler nak kata berhoneymoon bagai.
memang dah plan dalam kepala nak bawak yaya & mama berjalan-jalan. begitu.

yer, aku ke PD dan ngamik resort office aku nie ha.
aterrr, aku kan kemiskinan tegar lagi kedekut, so mana boleh save, kita kasik save sudah.
walaupun aku ada je orang mengata aku pasal nie.
tapi, ada aku kisah? bukan aku pakai duit ko pon. hekk.

aku stay sana 3 hari 2 malam.
just nice la untuk beraktiviti di PD sinun.

DSCN8955
: : bakul hantaran yang akhirnya dijadikan bakul makanan : :

DSCN8957
: : breakfast yang disediakan oleh encik z : :

lepas breakfast pagi tu, yaya sudah tak sabar mau mandi kolam.
encik z pun sama.
apakah yang best sangat tentang mandi kolam ini?
mengapalah aku tidak berminat? hohoh.

DSCN8963
: : muka warok aku baru bangun tidur : :

DSCN8966
: : yaya dan encik z : :

tapi ujung-ujung aku terjebak gak!!
adoiyaiii…

yaya adalah berwajah ketakutan.
manakala aku adalah teruja lebih.

DSCN8972

DSCN8974
: : 3 generasi : :

ah udah.. moh naik semua..
mommy udah kelaparan kedaung nih…

10 thoughts on “Bermandi Kolam @ PD

Comments are closed.