Berkat Doa Beliau

DSCN9131

korang ingat lagi tak hari tu yang aku ada buat entry makan-makan?
sempena salah sorang officemate aku, kak masita nak pergi menunaikan haji?
waha lately nie banyak kali tul aku suruh korang mengimbau entry lama kan? :p

kekdahnya hari rabu aku masuk office, ada sebekas kismis/kurma/kacang di atas meja.
beserta seutas tasbih.
so aku saspek kak masita sudah pulang dari tanah suci.

tapi sungguh la tidak berkesempatan mau berjumpa beliau.
jumaat, kami lunch together-gether. dia adalah terkejut bila mana dapat tau aku sudah bernikah.
sebelum tu dia terpinga-pinga bila aku cakap terima kasih berulang kali kat dia.

ye ar, sebelum dia pergi hari tu, aku mintak dia doakan aku.
bertemu jodoh dan bernikah dengan as soon as possible. heee…
tu yang cam terkejut terkejut je tetiba aku dah nikah kan.
bukan sorang dua terkejut oiiii…

tapi yang pasti ai bernikah bukan sebab i terpregnant.
mau pun tertangkap khalwat yer.
kami mengikut prosedur yang benar. cuma tidak dihebah-hebahkan saja.
begitu……

11 thoughts on “Berkat Doa Beliau

  1. kak…i dah tgk EWAH2 ptg tadi..hehehe..not bad la u olsss…
    cam latipah omar tak tahan..
    kak,tapi ada certain2 part ada iras FARAH BREEP2 pun yer..
    huhuhuh..
    ok kak tu je..balik dulu. πŸ™‚

  2. alaaa…aku pun doakan jugak pe hari tuu…..tapi alhamdulillah…doa di depan Kaabah mmg powerful…im happy for u…..u keep on praying beb cos as u may know…there are lots more to come….

Comments are closed.