Ariani ada Sales!

Clip036

entry ini khas untuk wanita-wanita cantik di luar sana.
yang gemar bergaya dan bertudung. gitu.
ariani ada sales tau. tau tak ariani? alah tudung ariani. tudung ekin tu.
tak tau gak? tak tau takpelah, korang skip je la entry nie. heh.

aku gi hari tu masa cuti last week.
hah memang sales gila-gila uolls. sampai mencecah 70%.
buy one free pun ado. memang rambang mata.
aku yang tak bertudung nie pun rambang mata, apa lagi korang yang bertudung kan.
macam-macam jenis, macam-macam kaler.

Clip029

oh, aku pergi yang kat jalan TAR. depan jakel tu.
cawangan lain aku taktau la ek ada sales ke tak.
dan sales ini adalah berlanjutan sehingga 31 disember 2009 nanti.
so sempat la korang nak tunggu gaji bonus segala.

Clip035

paperbag warna pink. ai loike.

DSCN8879

aku beli 2 helai. hitam dan pink. memang selesa eh memakainya.
dan memang patulah ada perbezaan tudung murah dan tudung mahal gitu.

motipp aku beli tudung? adakah aku akan memakai tudung selepas ini?
biarlah masa dan keadaan menentukan… insyaAllah… 😉

DSCN8880

8 thoughts on “Ariani ada Sales!

Comments are closed.