Akhirnya Merasa Jugak

korang dah try mcdonalds prosperity burger?
aku merasa agak pelik jugak kenapa tetiba prosperity burger keluar sekarang.
selalu pun kan bila chinese new year menjelma saja baru ada prosperity burger nih.
mungkin mcdonlads ada strategi baru tak?

last week tanpa dirancang aku dengan encik z pun ke mcdonalds setiawangsa untuk makan prosperity burger ini. ermm.. tatappp setappp.
tapi sesiapa yang tak tahan pedas memang tak payah ler nak makan.
kang keluar api lak dari hidung.

mengapalah air ada satu saja? kitorang sekarang memang cenggini.
aku la tu kot. cam rugi jer nak beli 2 air. ujung ujung bukan abis pon.
so better la sharing sajork. korang nak kata aku kedekut terlampau pun aku tak kisah.
heh.

DSCN8862

aku masih tak berpuas hati kenapa tetiba prosperity burger ada sekarang nih.
terpaksa la bz body dengan rashid nanti. dia kan pekerja mcdonalds yang cemerlang gemilang dan terbilang.
oh, dulu pun rashid pernah bagitau aku, nanti mcdonalds nak keluar mini pizza.
dah lama ooo dia bagitau aku. tapi nan hadoo keluar lagi pun.

DSCN8864

korang dah makan ke belum prosperity burger nie?
jangan amik chicken. amik beef. setapp sehingga mengalami orgasma berganda. :p

16 thoughts on “Akhirnya Merasa Jugak

  1. orgasma ye kak?
    hahahha..ye saya adalah kekonaan disini..
    samat pengantinn baruu tawwww…
    m0ga kekal ke syurga….ameen

  2. errr.. dah merasa dah beli drive thru tetgh mlm gara2 teringin mengidam yg hamat.. huhu.. tpkan mya.. bab orgasm berganda tersebut adalah sangat auuwww utk org single mingle kayak gue.. akekekekek *peace mya peace*
    .-= ~eiyra~´s last blog ..144. Midnight shopping =-.

  3. Aiyo ai dont like pepper, kalo makan abis kuar air di hidung dan segala rongga rongga yang ado. Maklum lah mek kan jaga sore yang merdu bagai nak gila nih, mana buleh makan pedas pedas. Misha meraung dengar sore ai tau uolls hahahahaha
    .-= Payiet82´s last blog ..Jangan la jadik bangang =-.

  4. Dulooo2 kami suka prosperity burger ni. Tapi pada satu hari lepas kami makan ia, kami mengalami cirit birit yang melampau. Langsung kami pangkah.

    Ya.. kami bukan pemakan pedas yang tegar..

  5. haaa akak pun suka. kalau makan burger lain mesti tak abis…
    tapi, kalau makan prosperity..rilek jer makan leh finish seketoi…
    tul tul..orgasma berganda u olls..layannn
    .-= TiNiE´s last blog ..shoes hunting =-.

Comments are closed.