3 Layer Tea

nie semua gara-gara baca kat blog retna & farihah la nie.
lama duluuuuuuu.
ada la rasa mengidam. tapi sebab tak jumpa, lalu terdampar sepi je la rasa mengidam itu.

hari rabu lepas, pi makan lewat malam kat restoran ali maju.
duduk pulak kat table yang ada tertampal kertas pasal 3 layer tea ini.
so hati adalah menggedik mau mencuba.

DSCN9123

DSCN9124
: : sampai terteleng-teleng kepala mau feel kan : :

tapi lepas minum 3,4 sedut. cam tak menepati tekak aku la. 🙁
dah lepas kacau-kacau gula melaka di bawah tu pun masih sama gak rasanya.
sebab aku memang tak minum teh susu oiiii…. sob sob.
aku ingatkan 3 layer tea nie cam rasa nescafe. boleh? siann..

DSCN9126

sudahnya makan bihun tomyam seafood saja.
dan dipesan air sejuk kosong. hu hu hu…

18 thoughts on “3 Layer Tea

  1. mmg tak leh minum kat kedai mamak la mya..sbb saya pun penah rasa kat kedai mamak..mmg hampagas..tempat yg paling sedap kat Maju Junction je…percayaaaaalahhhhh…

  2. beb..3 layer tu asal swak x silap ku..attaaa,,kamek ni kan asal sinun…lame gak mencarik2 air tu kat sjung…last2 jumpa kat chichken rice shop….kena kacau betol2 baru le ade rase…

Comments are closed.