Yaya Sakit :-(

 

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~ HIATUS MODE ~~~~~~~~~~~~~~

Yaya kena penyakit kaki, tangan dan mulut.
Saya berada di taiping sekarang.
Doakan puteri saya cepat sembuh.
Terima kasih.

~~~~~~~~~~~~~~~ HIATUS MODE ~~~~~~~~~~~~~~

 

 

 

 

27 thoughts on “Yaya Sakit :-(

  1. Banyakkan bersabar dan berdoa..
    Insya Allah segalanya selamat..
    Amirul pun dulu penah kena penyakit ni..
    Alhamdulillah..tak de apa2
    sabar byk2 yer..semua ni ujian dari Nya

  2. takpe maya..jgn risau
    anak saya kena time puasa aritu..
    shazleen pon pernah kena kan
    dalam masa seminggu nnt dia slowly hilang
    just make sure dia makan…itu saja
    tapii…sakeetttttt. sian yaya
    semoga cepat sembuh
    .-= xyra´s last blog ..I’m waiting for that… =-.

  3. makan ubat ikut nasigat doktor, insyaAllah baik laa tu.. jangan lupa sapu ubat.. Ada anak budak opis ni, lagi kecik dah kena penyakit tu, tapi alhamdulillah tak lama, kurang 1 minggu dah sembuh.. mintak2 yaya pun macam tu ya
    .-= sWeEtDaRLinG´s last blog ..Cerita GPS: Police Alert =-.

  4. Alahai babe.. sabar ya.. dalam masa sekarang kena jaga betul2.. kalau boleh tayah pegi skolah n campur ngan ramai orang

  5. Doa untuk yaya..semoga cepat baik dan ceria seperti selalu..rindukan senyuman tembumnye itu..cute kan..omaknya ape kurangnya kan..senyum kepit..;)
    .-= Nur´s last blog ..BZ BZ BZ =-.

  6. omg… kak semoga yaya cpt sembuh… anak buah sy dlu pon penah kena.. alhamdulillah da sihat… tp sian dia tak leh nak makan nnt.. sbb sakit mulut.. 🙁 tabah ye kak…
    .-= adriea´s last blog ..Aku diuji… =-.

Comments are closed.