Blog Maya Dot Com

Welcome to Awana Kijal, Terengganu!

dah hampir 8 jam kematu punggung, akhirnya alhamdulillah selamat lah grup kami sampai ke awana kijal yang sering disebut-sebut itu.
lepas submit jawapan, q la pulak untuk room registration.
ada jamuan ringan. makan mee goreng.
harus semua makan laju-laju sebab adalah kebulur.

DSCN8598

DSCN8600

DSC_0054

nie first time aku sampai awana kijal.
hotel ini adalah besar dan melampau.
eh, besar terlampau.

katil saiz king kot? boleh sumbat 3 orang sekalik.
kalau ko kurus, boleh muat 4 orang.

DSCN8601

motipp ada bathtub dalam bilik?
bilik konsep cenggini sesuai untuk orang berkasih sayang.
awwww…

DSCN8603

tukar baju, kemudian mau bersiar-siar di pasiran pantai.
encik z pulak mau terjun swimming pool. heh!
hadap sangat ko nak mandi pool kan, macam kat kl takde!
nyampesss…

DSC_0060

lalu aku dan payiet saja lah jalan ke persisiran pantai.
takde la jalan pun. cuma duduk di bangku lalu berbual-bual kosong.
aku dengan payiet ni, ko bagi je la apa topik.
semua kitorang leh cover.

tengah berborak, dapat notification status facebook kaktin.
kami merisau lalu menelepon beliau.
rupa-rupanya tiada apa yang perlu dirisaukan.
tapi sempat aku update kisah treasure hunt ni kat dia.
banyak nauuuu skandalll la kat sini! takooottt…

DSC_0061
: : memula sms : :

DSC_0065
: : tak puas sms, terus call : :

DSC_0068

DSC_0071
: : ko ingat ko princess nak angkat-angkat kain segala? heh! : :

DSC_0074

menjelang senja, kami pun pulang ke bilik masing-masing.
untuk persediaan dinner malam itu.

    4 thoughts on “Welcome to Awana Kijal, Terengganu!