Sesi Memperkenalkan Peserta Ewah Ewah Bloggers

lepas maghrib, acara rakaman pun dimulakan.
memula keluar la satu grup penari-penari segala nie.
tema kali ni cam lanun-lanun gitu.

DSCN0080

DSCN0082
: : the crowd : :

pastu KE dengan apek pun keluar.
ntah apa benda aje la dorang mengarut atas stage tu.
aku tak dengar sebab berada di belakang.

DSCN0090

memula grup merah memperkenalkan diri.
kak red & joe.

DSCN0096

kemudian grup biru.
ginga & cindy.

DSCN0100

pastu baru grup oren.
aku dengan abang zaidi.
nampak tak saya sedang berlari?
semangat uolls.

DSCN0101

tagline grup oren ini ialah ‘blog situ. blog sana. blog situ sana sini’
cam poyo jer kan. ha ha. lantokk…
pastu apek kata apa ‘wah dah blog situ sana sini. ini dah roadblock’.
boleh?

K.E lak kata aku ada tahi lalat macam latifah omar.
awww… malu ai.

IMG_5481

gambar yang ada watermark tu semua aku ambil dari blog kakred.
thank u kakak….

takde banyak gambar statik sebab payiet leka rakam video jer.
tq gak to payiet yang sudi menjadi manager aku di hari kejadian. heh!

DSCN0110

: : apek dan K.E yang asyik la bercakaran manja : :

ah.. sambung lagi lepas nie…
punyala femalas kedaung kannn…

10 thoughts on “Sesi Memperkenalkan Peserta Ewah Ewah Bloggers

  1. Cramp vontot siut duk kat situ. Dah pakai kamera berkuasa tinggi uolls so , harap maklum la yer kalo gambo org besau somut *larikkkkkkkkk
    .-= Payiet82´s last blog ..Letih Dol =-.

Comments are closed.