Servis Myavi Kemudian Ke JJ

hari sabtu pepagi aku dah bangun.
cehh cehh.. macam la pagi nauu..
walhal sampai kat tempat servis myavi dah kul 9.30 pagi.
bagaimanakah itu?

kebetulan plak hari tu, kereta adalah banyak melaut.
adik customer service tu kata, mau kul 12 lebih jugak baru siap nie kak.
so seperti biasa aku menapak ke kedai makan.
memikir nak tunggu 2 jam tu, jadi aku mau duduk di tempat yang sejuk.
lalu ke KFC. amik set breakfast nasi lemak.
yang tak sedap langsung. sungguh buang karan.

baik makan maggi goreng kat mamak lagi layannn.
setengah jam menunggu, aku dah tak senang duduk.
tetiba muncul mentol di atas kepala.

My Mya109

dari aku menunggu bodoh, baik aku balik rumah.
bersiap-siap terus. sebab lepas ni aku mau ke wedding dzul & norma.
lalu tahan cab dan pulang ke jasmine.

bersiap segala. then tunggu encik z datang.
terus ke jusco. hadiah tak beli lagi uolls.

semua gambar-gambar di bawah, encik z snap dengan kerelaan sendiri yer.
nengok-nengok dalam handphone aku sudah ada.
walau bagaimanapun saya tatap berterima kasih kepada beliau.

My Mya113

My Mya112

My Mya115

My Mya117

kesian aku kan. tak banyak baju bersesuaian nak pakai ke kenduri.
balik-balik repeat baju yang sama saja.
tapi ada aku kisah? takderrrr….
paling tidak, aku berpijak di bumi yang nyata *tetiba.

4 thoughts on “Servis Myavi Kemudian Ke JJ

Comments are closed.