Selamat Pengantin Baru Dzul & Norma!

wedding dzul dengan norma nie aku pergi sebelah dzul.
sebelah norma tak dapat nak pergi sebab masa tu aku gi kursus kahwin kan.
sib baik rumah dzul pun dekat baitu.
so kalau tak gi gak, memang la sungguh tak patut.

tapi dalam dekat-dekat tu, sesat barat la jugak.
sebab gara-gara salah simpang.
aku pun bijak pandai nau, tak print map.
sepanjang jalan la kena tarbiah dengan encik z. hohoh.

bila dah dapat simpang yang betul, jalan menyesak la pulak.
pastu driver-driver semua pun adalah kurang hajar tahap ‘jalan ini aku yang punya’. begitu.
tapi berkat kesabaran dan kecekalan katanya, sampai jugak la kat rumah si dzul nih.

kelass wedding ko dzul, siap ada tempat letak kereta yang luas terbentang lagi. so tiada masak elah untuk mengepark kan kereta.

tak menyempat-nyempat, terus mau pose dengan banner ini.
sukerrr…
dzul dengan norma ni kan, aku kenal sebab sama-sama join untuk perarakan hari kemerdekaan tu la.
tapi ujung-ujung kensel kan.
kira kami sama-sama la merasai kekecewaan itu.

DSCN8552

yang best diorang berdua nie, kedua-duanya adalah sengal.
tapi bukanlah sengal yang menyakitkan hati.
mereka ini sengal-sengal kelakar.
cam kau nak pot pet apa pun, semua boleh masyukkk…

DSCN8554

: : makanan yang dihidangkan di hari kejadian : :

ada tapai uolls…..
aku purak purak letak satu tapai dalam pinggan encik z.
walaupun aku tau dia tak makan tapai.
strategi uolls. satu kat pinggan aku, satu kat pinggan dia.
takde la nampak aku kebulur nauu kan.
dan tapai itu adalah setapppppppp…
nak tapaiii lagikkk…
 
jumpa isma & erwan tapi diorang pun dah nak pulang.
tak sempat nak beramah mesra comolot.

tapi jumpa ini 2 orang budak. so duduk setable sambil bergosipan.
paling best dedua muka adalah terkejuit bila aku sebut tarikh nikah aku.
korang antara yang terpilih tau aku bagitau nie.
orang lain tanya, aku cakap no komen jer.
cehhh.. ingat ko artis? celebrity? nak no komen segala. puiii…

DSCN8555

: : with janet & sury : :

dah lepas makan, pergilah berjumpa pengantin.
oh tipu tipu. sebenarnya sebelum makan, aku dah gi jumpa pengantin dulu dah.
lepas jumpa pengantin, baru lah makan.
matikk la kalau karangan spm ni, harus aku dah menggagal.
karangan caca marba kekdahnya.

DSCN8550

: : kuning diraja uolls : :

DSCN8551

: : motipp aku melentok? : :

DSCN8557

: : bersuap suapan kek : :

DSCN8560

: : doorgift : :

buat dzul dan norma, selamat pengantin baru.
semoga kekal hingga ke hujung nyawa.
syiokkkkk la korang dah kawinnnnnnnnn….

4 thoughts on “Selamat Pengantin Baru Dzul & Norma!

Comments are closed.