Penutup Ewah Ewah Bloggers

dan akhirnya sampailah di penghujung rakaman rancangan ewah-ewah ini.
kumpulan merah dinobatkan sebagai juara.
kumpulan oren nombor dua. kumpulan biru nombor 3.
ok la tu. yang penting semua pun adalah bergembira.

IMG_5883

tak reti-reti nak pulangkan segala mak nenek mikrofon?

DSCN0151

dan diperkenalkan… barisan bloggers yang terlibat dalam episod ewah-ewah kali ini…
mereka terdiri dari……

DSCN0150
: : kakred aka mak merah. ada sapa-sapa yang tak kenal kah? : :

 DSCN0147
: : cindy. the first Malaysian Dreamgirl. sangat la tinggi melonjong. cantik lagi comel. dan sangat baik lalu fasih benar berbahasa Melayu : :

sesiapa yang berkenalan dengan cindy ini, pasti akan menyenangi dirinya.. 🙂

DSCN0148
: : epi aka ginga. yang baru berjinak-jinak dengan dunia blog. he he he : :

DSCN0149
: : joe. yang bergambar sambil membuat muka comel. nie pun of coz ramai kenal kannn : :

DSCN0152
: : abang zaidi. partner saya dalam ini ewah ewah : :

yang bawah nie ialah payiet.
beliau tidak terlibat secara langsung dalam ewah ewah.
tapi terlibat secara tidak langsung kerana beliau lah yang mengsnap semua gambar dan video yang ado.
thanks nyah!

DSCN0154

last but not least, terima kasih daun keladi pada kakred di atas peluang ini.
kalau ikutkan, dah banyakkkkkk sangat aku terhutang budi dengan beliau. hu hu hu.

DSCN0146

gambar yang ada watermark semua kredit untuk redmummy.com.
oh, tayangan ewah-ewah nie insyaAllah bulan 12 nanti. hari sabtu.
bila dah confirm tarikhnya, aku warwarkan la ek…

ok! siap selesai sudah entry ewah ewah yang berabad ini. heh!