My Thursday with My Love

hari khamis lunch dengan encik z. oh sukerrr..
bukan senang ooo dia nak lunch dengan aku. eksyen.
ni pun sebab ada hal nikah kahwin nak kena diskas.
tu yang terpaksa bangat jumpa jugak.

tapi sebelum diskas hal nikah kahwin, aku update beliau dengan gossip gossip sensasi masa kini. heh!

My Mya101
: : dia suruh letak gambar ni kat blog. tulis sikit ‘muka si penggosip’ : :

kami makan di kampung boy kopitiam.
maknosia adalah melaut. panjang okk orang q.

My Mya102

oleh sebab masing-masing masih kekenyangan, jadi makan yang lite-lite sajork. iaitu kopi o ais, popiah dan karipap.

My Mya096

My Mya105
: : tie yang suwit muwit warnanya : :

lepas makan, kami ronda-ronda kat belah bawah tu.
aku adalah terpikat dengan seketul beg.
bertajuk sembonia. cantik dan simple dan lawa.

My Mya107

tapi encik z buat signal mata. macam tak kasik beli jek.
nangissss…

6 thoughts on “My Thursday with My Love

  1. tk pe skg en z bg signal ala2 kasi kan..next bila dah serumah..shopping tuntut balik..hehehe (penghasut plak aku nih);)
    .-= Nur´s last blog ..BZ BZ BZ =-.

Comments are closed.