Moody Monday

hari permulaan minggu. isnin. mood santai-santai saja.
standard isnin la kot ek?
dah la weekend tak dapat rehat mencukupi.
tapi berbaloi la sebab gi attend kursus kahwin kan.
nak membina masjid kekdahnya.

sebenarnya mood ada sedikit moody.
sebab period kot. ecehh.. perempuan selalu gitu kan.
asal moody je nak salahkan period. (aku ler tu)
he he he.
walhal diri sendiri sedia kala dari azali moody sesadoo.

tengah hari pi lunch kat lanai.
dengan payiet dan nadia.
ajak encik z, tak mau nyer dia nak lunch dengan aku.
sokmo dari dulu berlagak sesaja. heh!
nanti la sok ko dah nikah dengan aku, hari-hari ko ngadap muka aku ok?
matikk la belum apa-apa dah ada ciri-ciri isteri queen control kan.
assalammualaikum ustaz z. sihat? lama tak jumpa kan.. :p

My Mya065

tetiba gambar aku dengan nadia sebesar pasu bunga.
sebab curi dari facebook. link pun dari facebook.
tu yang jadi besar. jadi sila salahkan facebook. nyehh…

tengah nak makan, ternampak seorang jejaka.
lalu mataku tertancappp pada necktie nya yang sungguh lawaaaa….
selepas dicek akan brandnya, ZARA u.
patut ler kehenseman necktie itu begitu terserlah.

My Mya068

isnin yang…. hmmmmmm….
penuh 1001 macam cerita suka dan duka.
haihhhh….

4 thoughts on “Moody Monday

Comments are closed.