Lelong Lelong Blouse MORGAN DE TOI

DSCN0049

DSCN0048

sebelum ke sesi lelongan kasut, boleh tak ke sesi lelongan baju dulu?
seriyus la aku memang tak reti dan tak berpengalaman betul nak jual barang. heh!

ok blouse yang nak dilelong ini adalah berjenama MORGAN DE TOI.
mengikut owner baju nie, beliau membeli baju ini dengan harga kurang lebih RM300. fitam uollss….

dan dipakai baru 2 kali. sebab katanya bila dia pakai, orang dok asyik menegur kata dia tiada ber’tetek’. matikkla ayat.
so dia sudah sentap lalu mau meng let go ini baju.
sib baik ler aku tak muat kan. kalau tak harus aku sambar jer.

harga jualan? errr.. owner ni tak tatapkan la plak harganya.
tapi yang pasti tak lebih RM50. ini pasti bukan janji.
boleh dibincangkan lagi la kalau sesiapa bebetul berminat nak beli, k?

cam biasalah, kalau namo tinggal komen, leh email aku myasefia@yahoo.com untuk sebarang kemushkilan.

thanks! 🙂

2 thoughts on “Lelong Lelong Blouse MORGAN DE TOI

Comments are closed.