Blog Maya Dot Com

Kijang Hunt – A Voyage of Discovery

ok mari start balik dari episod pertama treasure hunt.
ini tahun ke 5 aku join treasure hunt. without fail. cehh..
cuma waktu ke damai laut, aku jadi commitee.
yang lain, semua aku participate.
ahlil pasukan pun bertukar-tukar dari tahun ke tahun.

tema tahun ini ialah a voyage of discovery.
grup aku nombor 60. diberi nama ADA KITAORANG KISAH?
terdiri dari aku, payiet, encik z dan nadia.
perjalanan adalah dari KL ke awana kijal, terengganu.
mengambil masa kira-kira 8 jam.

hari sabtu pepagi, semua pun berkumpul kat lanai.
macam biasalah, ada breakfast. kemudian briefing.

2-Morning067

lepas tu sesi fotografi beramai-ramai.
see.. memang ramai bukan? 70 kereta darab 4 orang satu kereta.
cer kira… ramai tak ramainya..

2-Morning037
: : manusia melaut : :

2-Morning088
: : cuba cari di mana saya? : :

DSC_0009
: : mya, nadia, payiet, encik z : :

DSC_0014
: : saya : :

DSC_0015
: : happy happyyyy : :

3-Pelepasan107
: : pelepasan : :

 DSC_0016
: : aku menjawat tugas sebagai navigator aka pembaca tulip : :

DSC_0017
: : payiet sebagai pemandu : :

DSC_0020
: : encik z dan nadia passengers : :

DSC_0022
: : dan perjalanan pun bermula….. : :

TBC…

    13 thoughts on “Kijang Hunt – A Voyage of Discovery