Kemunculan KakRed

kita mulakan dengan wajah kakred yang kusut. he he.
takde la kusut pun. cuma kakred tengah dalam proses nak uruskan sesuatu dan tengah berdeal melalui handphone.

My Mya090

tetiba aku rasa mukadimah aku ni cam ke laut jer. heh.
ok begini ceritanya.
semalam kakred sudah menelefon aku, katanya dia mau datang ke office aku nie sebab ada urusan nak diselesaikan.

sampai je dia kat bangunan sultan abdul samad tu, dia call la aku mintak direct jalan. sudahnya aku blur tahap terhapa.
sesat-sesat la mak merah tu sampai ke parlimen sana.
adoiyaiii…
bila dia dah sampai sini, haruslah aku kena tarbiah sebanyak duaploh harkat. hamponnn kak…

yang bestnya, waktu aku bawak kakred pi kaunter, memula jumpa kama. kama kata ‘eh macam pernah nampak jer’. dituju pada kakred.
pastu zulia plak ‘redmummy kan?’
kelass ko kak. orang-orang office aku pun kenal ko. 😀

sekejapan urusan sudah selesai.
lalu ajak kakred lunch di cafe together-gether dengan payiet.

My Mya092

aku makan ikan asam katanya. dengan rebung.
sedap tapi portion rebung adalah menciput. heh.

My Mya096

dah habis makan, lepak lepak kejap.
kakred pun ibarat sirih pulang ke gagang.
harus balik ke office dia semula.

aku adalah terpesonaaaa dengan beg coach kakred ini.
boleh jadi handbag. boleh juga jadi sling beg.
cantikkkkk….
nak beli satu jugak la beg kayak gini.
tapi idok ler coach. ko gila? mau setahun aku jadi lembu. makan rumput.

My Mya102
: : amik feel feel guna barang mahal : :

ok kakred. bye-bye. dont drink and drive.
jangan serik datang office saya lagi. he he he.

My Mya106

10 thoughts on “Kemunculan KakRed

Comments are closed.