Kalau Aku Lelong Kasut, Korang Nak Beli Tak?

DSCN0019

my lovely readers, (cehh dan dan lovely he he)

ada kawan aku mintak tolong lelongkan kasut dia.
memula cam segan jugak ler, aterrr blog aku ni kan picisan.
bukan ramai nauu readersnya.
tapi cuba je la eh. mana tau ada rejeki kawan aku tu.

semua kasut yang nak dilelong adalah seperti gambar di atas.
dan buat pengetahuan semua, kasut nie semua dipakai tidak lebih dari 2 kali. ada yang baru pakai sekali je pun.
semua didatangkan dengan kotak.

ada jenama timberland. clarks. lewre. charles & keith. tsc. vincci. carlo rino. ada saiz 6, 6+ dan 7.
boleh dikatakan masih elok dan kelihatan baru.

aku letak gambar banyak-banyak dulu.
tengok respon korang macam mana.
kalau respon menggalakkan, aku akan letak satu-satu dengan details sekalik. harga bermula dari RM30 sehingga RM150.
semua pun negiotable pada serius buyer (cehh macam jual rumah pulak)

mintak tolong korang warwarkan kat blog korang boleh nggak?
apa-apa kemushkilan boleh YM atau email aku kat myasefia@yahoo.com

Thanks pinkish!

14 thoughts on “Kalau Aku Lelong Kasut, Korang Nak Beli Tak?

Comments are closed.