Hari-Hari Yang Meletihkan

aku dah tak ingat turutan sebenar perkara-perkara di bawah.
tapi yang pasti, semuanya terjadi selama 3 malam berturut-turut.
3 malam aku tidur lewat.
semua pun gara-gara preparation ke treasure hunt, awana kijal.
cehh.. preparation la sangat kan.

bateri myavi aku sudah kedaung.
kata mau jalan jauh. so better la tukar je.
kelak dikhuatiri kereta tersadai di tengah jalan.

My Mya029

tema untuk dinner treasure hunt tu ialah battle night.
so gigih la kami ahlil pasukan nak cari outfit battle katanya.
sebelum tu, aku dengan encik z pergi greenwood sana.
konon nak tengok boot bundle.
kata bundle, bukan patut murah ke?
tapi mahal uolls. so tak koserrrr…

tak dapat beli boot bundle, dapat makan cucuk-cucuk pun jadik lah.
eh, betul kan namanya cucuk-cucuk?

My Mya045

kemudian ke uptown cheras pulak.
sekalian berjanjian dengan ahlil pasukan yang terdiri dari encik z, payiet & nadia.

masa ni tengah gigih mau membeli topi.

My Mya049

My Mya051
: : gigih menawarin harga topi : :

last-last minute barulah nak cuci kereta segala.
very not good punya perangai kan?
sudahnya jumaat malam tu pukul 2 pagi baru tidur.

My Mya053

di hari kejadian kesiangan sudah. hu hu.

NOTA KAKI : entry aku memang sudah tidak mengikut susunan. aku update ikut sesedap tekak aku jer. mau baca, sila bertahan. tak mau baca, ada aku kisah????

6 thoughts on “Hari-Hari Yang Meletihkan

Comments are closed.