Feel Feel Orang Kaya @ H A R R O D S KLCC

hari jumaat adalah hari berouting bersama girlfriends.
sudah merancang mau pergi menonton.
menonton apa? sila bertahan sehingga ke akhir entry yer anak-anak.

oleh sebab waktu tontonan adalah jam 9.30 malam, jadi aku bergerak agak lambat dari office.
main bridge sampai lebam. tapi not my day.
kalah sesadooo… heh!

lepas maghrib, bertukaran baju dan terus zass ke klcc sana.
sib baik jalan adalah lurus tiada bengkang bengkok.
lalu terus mencari parking.
kemudian menelefon netty.
dia dengan kakmai tengah berdinner di harrods.
harrods uolls…

DSCN0058

masa aku sampai tu, diorang dah habis dinner.
tengah nak order dessert.
sib baik kan. aku nengok menu dan harga terus rasa nak pitam okk..
kalau kau takde RM100 dalam poket, jangan le berangan-angan nak makan di sini yer.

ujung-ujung aku amik secubit je dessert mereka.
tak sanggup nak laburkan duit makan di sini.
bukan standard saya. yer yer saya memang berpijak di bumi yang nyata.
sesekali mungkin ok la. tapi bukan kali ini.

maybe kau nak kata aku nie kedekut, or berkira or apa-apa je la, tapi aku ada prinsip sendiri.
benda yang boleh kedekut, kena kedekut.
benda yang tak kena kedekut, aku tak kedekut.
begitu. *pening dengan ayat sendiri.
pendek katanya, bersederhana lah.
dan jangan mengpropa.

kalau ikut hati, memang la teringin nak try makanan nie semua.
sedap nauu ke sampai harga mencanak-canak. kan?

DSCN0060

: : berharga RM23 : :

Pictures

: : netty & kakmai : :

DSCN0063

: : aku yang berbaju buruk feel feel orang kaya di harrods : :

 dan seperti kebiasaan jugak, bila keluar dengan mereka, baru la aku ada peluang nak masuk butik yang haibat-haibat.
sorang AM. sorang SE. memang standard mereka la kan.

lalu masuk ke butik moschino.
sehelai blouse bodoh jer harga sudah RM2000. gila kaaaa????

My Mya033

kemudian ke butik G2000. berkenan betul aku dengan satu blouse tu. RM149 sehelai tak silap. haihhh…

My Mya037

: : mereka yang gilakan barangan berbranded : :

puas meronda, jumpa dengan zli dan ayesha.
kerana kami berlima mau menonton together-gether…
terus sahaja ke TGV. yokkk…

8 thoughts on “Feel Feel Orang Kaya @ H A R R O D S KLCC

  1. alahai sama laa dgn sy kak.. klu tak sbb kwn2 yg berstendet, alamat sampai kiamat mau dekat pon x pegi kot kedai2 haibat ni hukhuk

    lalu dpn bole la heheheh

Comments are closed.