Boraque Kopitiam Yang Mahal Hu Hu

DSCN9991

ini adalah cerita selepas main paintball hari tu.
kan aku dah kobar, entry aku lately nie semua carca marba.
heh!

entry yang ni pun tak berapa nak bermanfaat.
tapi sebab dah ada gambar dalam kamera, so kasik update je la.

lepas main paintball, aku kelaparan.
jadi mahu mencari makan lalu berpusing pusing di platinum walk.
tetiba tertekan brek kat depan boraque kopitiam.
so kasi masuk, kasi duduk.

aku order air apa ntah namanya. tapi tak silap green apple plus asam boi.  begitulah kot. 
encik z minum nescafe ais.
tetiba encik z muncul kan? ha ha ha.

DSCN9992

encik z makan ini. chicken chop kot.
standard harga makanan western la. belas2 RM rasanya.

DSCN9993

aku plak dah kelaparan nasi.
so wajibbbb pilih nasi.
set nasi putih plus sayur campur dan ikan kembung goreng nie adalah RM9.90. mahal uollsss… fitammm…

DSCN9994

tapi makanannya sedap la. boleh telan.
taktau la kot-kot masa tu sebab aku dah lapar benauu ke kan..
demikianlah kisahnya….

10 thoughts on “Boraque Kopitiam Yang Mahal Hu Hu

Comments are closed.