Blog Lama Saya

menunaikan permintaan Nur Aishah, aku sudah createkan satu link yang mengandungi link blog lama aku.

kau boleh tengok di belah atas page blog aku nie.
berhuruf besar bertulis BLOG LAMA SAYA.
klik jer di situ. keluar la deretan link blog lama.
yang aku dah tutup pun, aku bukak balik supaya semua boleh baca.

tapi lepas baca, senyap-senyap sudah okee..
kata dulu zaman remaja, banyak je la entry dok meroyan kan.
cehh.. macam lah sekarang tak meroyan ye dok?

Nur Aishah, harap dapat menjawab kemushkilan kamu yer.. 🙂

6 thoughts on “Blog Lama Saya

  1. oh kak mya yg baik hati dan comei..
    alangkah gumbira rasa di hati..
    tak semena2 dapat special satu entry…
    eeeee tonokknyaaa!!!!

    okies kak..malam ni akan ku kerja kan link2 yg kamu bubuh…
    maceh manyak2 tawww…
    luv u muahsss…

Comments are closed.