Blog Maya Dot Com

Bersiar-siar di tepian pantai Awana Kijal

entry nie pulak sepatutnya jadi entry ke 2 atau ke 3 akhir sempena pencarian harta karun di awana kijal.
tapi sebab semua gambar pun dalam kamera cenonit, jadik kasik update jugak.

lepas breakfast, aku encik z dan payiet mengambil keputusan untuk mengambil angin di pantai awana kijal ini.

sebelum itu kasik pose tak berapa nak maut di kawasan sekitar.
ada replika chess yang besar dan mencomel.
aku ingat dulu ada satu jugak kat karambunai, sabah.
oh… tetiba teringat karambunai.
nak pergi lagi laaaa… situ sungguh la cantik menawan pantainya…

DSCN8613

DSCN8616

on the way nak ke pantai tu, terserempak dengan fayruz dan nadia yang tengah melepak-lepak jua di sinun.

DSCN8617

DSCN8618
: : ahlil pasukan treasure hunt kali ini : :

DSCN8621
: : bercanda di pasiran pantai. awwwwww : :

DSCN8622
: : LIKE WE CARE? : :

kemudian encik z telah mengajak kami menapak sampai ke jeti nun jauhhhhh di hujung sana.
bapak jauhhh okkk… 25 minit perjalanan pergi.
25 minit perjalanan balik.
nak jalan atas pasir pantai bukan senanggg…
aku rasa mau berkilo kilo berat aku jatuh merundum masa tuh.

DSCN8624

DSCN8626
: : aksi poyo memasing : :

DSCN8632
: : bersama 2 orang jejaka yang saya cinta : :

DSCN8633
: : ko ingat ko comel? puiii : :

DSCN8634
: : berlatarbelakangkan si pemancing : :

begitulah kisahnya…..

    13 thoughts on “Bersiar-siar di tepian pantai Awana Kijal