Blog Maya Dot Com

Battle Night

macam biasalah, kalau treasure hunt nie, malam tu sure ada dinner.
untuk answer presentation. pastu ada la tema-tema bagai.
bagi memeriahkan suasana kekdahnya.
dan tema dinner kali nie ialah battle night.
tu yang ahlil kumpulan aku semua pakat baju soljar.

oleh sebab kitorang turun lambat, so seat semua sudah kepenuhan.
jadi terpisah dengan nadia. duduk table asing-asing.

makanan malam tu so so sajork.
yang special pun kambing la kot. aterrr.. aku kan suka kambing.
eh.. suka makan kambing.

DSC_0082

cam biasa gak la MC menceceh itu ini sementara nak tunggu keputusan. ada la in house punya penyanyi.
pastu ada la game-game segala.
alah.. standard treasure hunt punya dinner la senang cerita.

tak banyak gambar pun yang disnap.
ada peristiwa emosi sikit terjadi masa nie.
tu yang masing-masing mood adalah merudum lalu tak kuasa nak bergambar segala. heh.

DSC_0087

: : me and my soljar : :

yiet kata, ada ke soljar pose ayu-ayu gini?
ah.. lantak. ada aku kisah?

DSC_0088

DSC_0089

DSC_0090

: : ika yang comel : :

DSC_0091

: : mereka yang tak sayang nyawa : :

DSC_0092

: : bila mau tunaikan janji haaaaa?? : :

paling best performance malam itu ialah dari grup the assassins.
jocko and the geng nyanyi lagu billie jean. memang malatopp kababoom habisshhh..
saspek la sama kau laling… 😀

pastu masa performance lain, aku sudah sakit perut terlampau.
lari masuk toilet, cirit birit uolls. lalu terus balik ke bilik. makan pil chi kit teck aun.
baring kejap, sempat tonton cerekerama tunjang saadah tu.

dah okay sikit, balik semula ke hall. carik payiet, sudah hilang.
dia dilanda sakit gigi plak. adoiyaii.. apa malang nasib kitorang malam tu.
ditimpa musibah tak henti-henti. heh!
mood memang merundum gila-gila…

DSC_0099

seperti yang dijangka, grup kitorang tak dapat placing ponnn..
maknanya kedudukan kami antara tempat ke 41 ke 70.
ah, nasib. ada kitorang kisah??? takdakkk…
lagipun soalan memang susah nauuu… *alasan alasan…

DSC_0124

DSC_0125

: : with suli : :

DSC_0132

: : nadia, jocko, mya : :

DSC_0135

: : grup 60 without payiet : :

demikianlah kisah battle night.
balik bilik, dengan masing-masing yang moody, terus tidur sampai esok pagi.
sekian.

– EMOSI KAH AKU? –

    6 thoughts on “Battle Night