Apabila Petrol di Hujung Tanduk

My Mya111

kau nampak tak apa yang aku nampak?
yer yer aku tau… cermin kereta aku adalah berhabuk dan berdebu.
seberdebu hati tuannya…

yang aku suruh kau perhatikan ialah dekat indicator minyak itu.
sudah kosong dan blink-blink uolls.
masa nie tengah drive dari jalan genting klang ke keramat.
atas bukit lak tu. takuttt…
tak pernah okk jadi begini.

nasib baik lalu dekat petronas setiawangsa.
lalu terus mengisi minyak full sebanyak RM70.

eh, tengok mileage myavi aku tu. 55555.
coollll…. 😀

14 thoughts on “Apabila Petrol di Hujung Tanduk

  1. aku drive dari terengganu aritu, masuk minyak full kat marang, terus lupa isi minyak..

    kat karak highway, mulut aku & mak duk berselawat mintak2 sampai ler lembah genting tu nak isi minyak… alhamdulillah, sempat!
    .-= sWeEtDaRLinG´s last blog ..Sembahyang Hajat =-.

  2. 55555 cool beb…
    😀

    selamat menghitung hari-hari bahagia….

    Nida pun nak kawen, BFF awak pun selamat dah..
    moga giliran awak menanti dan dipermudahkan….

  3. oh aku biasa benda2 gini..
    kalo drive area KL ni dr dulu zaman study kt UPM smp la ni aku tak kesah kalo minyak blink2
    sbb aku tau kalo terbenti tepi jalan ramai aku bleh call
    hahhaaaa ateee takkan ayah mau anak tersadai tepi jalan kan
    .-= syana´s last blog ..Nak mintak tolong =-.

  4. dah terbiasa dalam keadaan ala-ala nazak gitu..agak2 cuak jer..tutup ekon..bukak tingkap jer arr sementara nk nyampai petrol stesen 😉
    .-= Nur´s last blog ..BZ BZ BZ =-.

Comments are closed.