Apabila Jari Gatal Menggodek

MyImage4.TXT

malam tadi kat rumah, saja gatal jari jemari aku yang tak berapa nak mulus ni dok godek cd my cool world in photos.
cd ni dapat sekali dengan buku bergambar yang aku beli dulu masa jualan kat office aku nie ha.
aku beli sekali dua.
nanti bila yaya datang sini, boleh la kami main pilih dan tampal gambar.

dalam cd ni ada program yang boleh kau hias gambar-gambar kau itu.
boleh la nak letak caption, frame, boleh buat kalendar, sticker dan macam-macam gak lah.
nama pun my cool world in photos.
memang cool habis.

so edit gambar seperti di atas.
ernie, this is for u. aku sayang kamu! 🙂

 

2 thoughts on “Apabila Jari Gatal Menggodek

Comments are closed.