3 Games Yang Dipertandingkan. Ewahh..

dalam gameshow ewah ewah ni ada 3 games yang dipertandingkan.
2 games menguji minda.
1 games menguji fizikal.

dimulakan dengan game yang pertama.
ala-ala win lose or draw.
oleh sebab kepala otak aku agak kedaung nak meneka segala, so aku amik keputusan untuk draw, manakala abang zaidi meneka.

DSCN0112
: : mendengar explanation dari KE dan apek : :

tak banyak gambar disnap sebab payiet meleka amik video gak.
thanks kakred dan abang sirman untuk semua gambar-gambar ini.

soalan adalah senang jer.
kena lukis cawan. kena lukis dagu. lukis gelang.
sonang baitu. tapi kalahhhhh dengan grup merah.
ciss cisss…

IMG_5596

game kedua ialah badan aku diikatkan dengan getah ala-ala lastik tu.
kira bila aku jalan ke depan, getah tu akan tarik aku ke belakang.
so kena guna tenaga yang maksimum untuk tarik badan ke depan.
kemudian lekatkan bola-bola api kat board depan tuh.

memula masa grup merah dengan biru buat, aku cam alamakkk…matikkk la hakuuu…
tambah plak bila nengok cindy terpelanting sampai tersembam ke lantai. adoiyaiiii….

tapi rupa-rupanya aku boleh buat okkkk…
sangat kentangggg…..
payiet ada amik video. tergelak-gelak aku nengok.
alah, nanti korang nengok je la kat tv ek.

oh. untuk game nie, rumah oren menang. yeay!

IMG_5809

IMG_5802

dan game yang terakhir ialah mencipta perkataan dari huruf yang diberi. harus la otak aku kejung.
memang menggagal betul bab berpikir-pikir ni. heh!

IMG_5839

IMG_5845

bak kata kakred, game sikit pastu berjoget.
joget nya kemain lama. main paksa-paksa berjoget okkk.
sampai sakit pinggang.

IMG_5652

apa la yang aku happy sangat sampai terlentok-lentok kepala tu kan?
he he.
takpe. yang penting enjoiceeeeee….

DSCN0137

10 thoughts on “3 Games Yang Dipertandingkan. Ewahh..

Comments are closed.