Sessi Mari Minum Teh

DSCN9803 : : berlatarbelakangkan kilang teh yang dari kejauhan pun seperti rumah hantu. huhu : :

DSCN9806 : : perlukah diperkenalkan lagi buat kali ke lapanploh ratus? : :

DSC_0718 : : gedik santai : :

DSCN9807 : : masih gedik santai : :

selepas menggedik, kami ke belah atas pula.
yer yer, mereka tak gedik. aku sorang je yang gedik.
tapi diorang tak kisah. so korang yang lain apa kisah kalau aku nak gedik pon?
ada aku kacau laki ko? takde kan… kan.. kan..

DSCN9808 : : di sini terdapat pelbagai jenis perisa teh yang kau boleh pilih : :

kami ke belah atas kerana mau menikmati secangkir teh.
seperti gambar di atas, terdapat pelbagai pilihan.
kami memilih yang original saja. tulen bang…

tangan anak sapa la yang mulus tulus menuang air teh itu.
sesuai dibuat menantu nih.. :p

DSCN9809

DSCN9812 : : teh panas fresh dari ladang diminum makan bersama sandwich tuna : :

menikmati teh panas diiringi udara segar dan nyaman.
oh syurga dunia….

DSCN9814 : : slurpp slurpp bukan mamee slurppp : :

DSC_0722 : : mengapalah encik z asyik berwajah pelik? : :

aku janji ini adalah entry second last tentang cameron highlands.
ada satu lagi akan menyusul dan aku yakin aku kunci entry itu adalah entry yang terakhir.

percayalah…..

8 thoughts on “Sessi Mari Minum Teh

Comments are closed.