Seladang ku sangka Siput Babi

pasti kalian merasa penasaran bukan dengan tajuk entry di atas?
sekali lagi aku ingin menggunakan pepatah sit back and relax.
pepatah perginya. lantak.

rose centre ini adalah sungguh besar dan luas.
walaupun dari luar kelihatan seperti rumah hantu.
mungkin boleh dipropose pada pihak management supaya mengecatnya.

rose centre ni bertingkat-tingkat.
so dari bawah kami pun mendaki tangga menuju puncak.
dah bayar RM5 ok, jadi sila jangan sia-siakan.
so mendaki.

DSC_0547

semasa pendakian telah terjumpa ini.
tumbuhan yang dilanda penyakit ostoporosis.

DSCN9717

dan tiba-tiba ternampak ini.

‘eh koranggggg… jom amik gambar kat siput babiiiiiii’

‘waklok luu siput babi. seladang weyyy’.  sungguh biadap si payiet ini.

danggggggg.
bagaimanakah seladang aku boleh kata siput babi?
aku syak sebab telinga dia yang bergulung seperti cengkerang siput babi kot. heeee…

lalu bergambar.

DSC_0554

: : wajah gembira dapat bergambar bersama seladang :

actually kan, nie dia buat satu kawasan.
ada objek-objek yang mewakili setiap zodiak.
cool gilaaaaaaa k.
so semua tak lepaskan peluang bergambar bersama zodiak masing-masing.

saya lahir pada 19 januari 1979.
jadi saya berbintang capricorn yer anak-anak.

DSC_0551

DSC_0552

kemudian feel-feel snow white dan 7 orang kerdil.
i wish! yesss… u wish my dear… u wish.. 😀

DSCN9716

12 thoughts on “Seladang ku sangka Siput Babi

Comments are closed.