Sekitar Strawberry Park Resort, Cameron Highlands

hari tu sapa ke tanya, aku stay kat mana ek…
aku stay kat strawberry park resort.
tapi janganlah tanya aku rate ke apa semua.
sebab ni resort panel office aku ni ha.
kena bayar la, tapi murah saja.

DSCN9754

dari big red strawberry farm tu, aku panjat balik ke resort.
sebab tertinggal sayur dalam fridge. so mau amik.

kemudian masukkanlah semua barang ke dalam myavi.

DSCN9756

DSCN9757

: : berposing di depan kereta hakmilik sendiri. ko adoo? : :

lepas tu encik z suruh aku pose pose maut di sekitar resort.
so layann…

DSCN9758 : : taman astakona : :

DSCN9755 : : depan bilik : :

DSCN9763 : : ada spa jugak : :

DSCN9762 : : membaling kunci tanda gembira : :

DSCN9764 : : kekasih ku di muara : :

DSCN9765 : : cekak pinggang : :

DSCN9766 : : la la la la : :

DSCN9771 : : berlatarbelakang strawberry park resort : :

DSCN9770 : : tinggi gak aku lompat ek? heee : :

DSCN9769

aku keterlupaan mau snap pemandangan di dalam resort.
tapi resort adalah hebat. ada 3 bilik tidur. 2 bilik air.
ada pemanas jugak. ada astro.

pendek kata nya, puas hati lah… 🙂

: : AKU DAH MALAS NAK TAIP PEPANJANG. I’M SORRY : :

7 thoughts on “Sekitar Strawberry Park Resort, Cameron Highlands

  1. kami penah dok kat resort tuh…. sejuk gilak weeeehhhh… tadak ekon tadak kipas segala.. tapi sejuk sungguh…

    eh tapi kami p tahun 97 harus la masa tu suhu bumi masih belum mengalami pemanasan global macam sekarang eh

    he he

Comments are closed.