Persiapan Pertunangan

tetiba aku nak post kan entry masa hari tunang aku hari tu.
heheh…
pada sesiapa yang dok suruh aku update tu, pastu nak mintak tengok gambar semua. sorry la ek, kerana permintaan korang aku abaikan.
tengok la nanti esok-esok macam mana.

so sebagai pengganti untuk mengubatinya, aku hadiahkan korang dengan entry nie. boleh? heee…

aku cam terharu sangat la. mama sangat gembira dan bertungkus lumus buat persediaan itu ini.
kaklong pun. mak dan ayah saudara aku. huhuhu…
thanks semua…

di belakang tabir. semua pun tengah mensibuk.
maklong, paknjang dan mama.
matikkk la pos gambar seksi mama kan…

KakNgah 426

yang nie plak adil, tok dan yana.
siapakah yana? *teeeet

KakNgah 425

KakNgah 427

pagi-pagi yaya dan caca pun sudah menyibuk jugak.
sibuk dengan gift kecil yang aku nak hadiahkan pada tetamu.
yes, gift kecil jer. tapi cukuplah sebagai tanda.
tak kisah lah berapa ketul coklat pun dalam tu, ye tak?

selain coklat, ada jugak towel kecil warna pink.
yang aku rasa comel.. 🙂

KakNgah 431

mama dan cikti, jiran aku. bertungkus lumus siapkan sirih junjung.
baik oh sangat cikti nie. mak saudara aku lain pun semua baik-baik.
hantaran aku dan encik z yang sepatutnya 5 – 7. jadi 5 -11.
oh!

KakNgah 252

jangan nak suruh-suruh aku sambung update pasal tunang ni yer.
ada mood kalu, aku tulis. kalau tak, lu pikir la sendiriii… heee…

14 thoughts on “Persiapan Pertunangan

Comments are closed.