Blog Maya Dot Com

Ke Rumah Kak Red

dari rumah ahyue, aku call kakred.
saja try and error kot dia ada kat rumah.
aku kena jumpa dia sebab nak pas kan barang.
so call. dia ada di rumah, lalu aku pun pergi.

ingatkan nak singgah bagi barang jer.
tapi kakred suruh aku masuk gak.
katanya ada hal mau cakap dengan aku.
kannn… harus tergetar-getar kepala lutut aku.
rupanya hal yang dia nak cakap itu adalah hal yang menggembirakannn… *shuffle.

DSCN9872 : : mak merah idola saya : :

rasa bersalah jugak sebab rasa macam menganggu dorang je memalam nih. tapi dengan sambutan yang diberikan, siap buat air segala, so rasa kurang la serba salah itu. heee….

masa aku sampai, abang sirman tengah sibuk dengan lappy nya.
abang dan gegirl tengah membz dengan homework memasing.
tanpa rasa bersalah aku joint.. boley?
dengan keijinan kakred yer..

akak, gambar ini saya pinjam dari blog akak eh..

rumahkakred

kemudian ternampak reddy.
waktu aku nak snap, boleh dia berjalan macam nak lompat.
tengok dia renung aku. takoootttt….

DSCN9870

yang nie plak kucing kedua keluarga mak merah.
bernama kemek. juga merenung aku… uwaaa…

DSCN9871

semenjak dua menjak nie aku memang selalu berbalas email dengan abang sirman. nak tuntut ilmu pasal dot com ni la.
plug in segala. haaa dah kebetulan jumpa bertentang mata nie, harus tak lepaskan peluang.

see see… abang sirman siap tunjuk ajar secara live lagik.
korang ado? heeee…

tq abang sirman! 🙂

DSCN9873

    8 thoughts on “Ke Rumah Kak Red

    1. vagg

      ini sudah vagossssssss. elok tanya sifu ini je trus.
      dr ko tanya aku time aku duk uwek2 nih..takde maknenyeeeeeeeee hahaha
      buat org hot je nunggu nk jwb2. ahak ahak.

    2. sWeEtDaRLinG

      thank you jugeek to abg sirman sebab masa aku memula bukak dot com dulu, selalu gak kaco2 dia tnya itu ini, walaupun ketidak pernah ketemuan… (pening dok ko baca ayat canggih aku ini) hahahaha