Ke Rose Centre Yang Macam Rumah Hantu

sampai ke sudah aku tak cerita lagi aku pergi cameron highlands dengan siapa lagi selain encik z kan?

lagi 2 orang makhluk Tuhan paling seksi itu ialah payiet dan nikolas. kalau siapa baca blog payiet, harus dah tau kan.
sebab mamat itu telah mengupdate secara marathonnya.

ok, sit back and relax.
mari sambung kembali kisah di cameron highlands.

pepagi ahad keempat-empat kami bangun di awal pagi.
semangat mau berjalan-jalan uolls.

DSCN9688 : : payiet, nikolas, myself, encik z : :

terus menuju ke rose centre.
gambar adalah super duper banyak mau dijaja di sini.
jadi aku pecahkan kepada 4 entry.
satu tempat sampai 4 entry yer. balun.
suka baca, tak suka sila main jauh-jauh.

DSC_0498

rose centre letaknya di kea farm brinchang.
tak tau? sila google. itulah gunanya google yer.

rupa paras rose centre dari kejauhan adalah mengerikan.
macam rumah hantu kata payiet.
tapi dont judge a book by its cover kan.
kita masuk dalam. dalam baru kasi cerita.

DSC_0509

bayaran masuk RM5 untuk dewasa.
RM2 untuk kanak-kanak.

DSCN9691

katanya pergi 4 ketul jer.
so konsepnya aku snap gambar ko, ko snap gambar aku.
dan begitulah seterusnya sehingga lebam.

DSC_0537 : : lentuk jangan tak lentuk : :

DSCN9695 : : minah bunga : :

walaupun namanya rose centre, tapi bukan terdapat bunga ros semata-mata di sini yer.
banyak lagi bunga lain. pelik mau pun tak pelik.

DSC_0545

aku adalah tergoda dengan bunga ini.
tak ingat plak namanya apa.
nice shot by payiet.

DSC_0546

DSC_0541 : : apabila bunga ini disambung, menjadi seperti butterfly. nice : :

DSCN9692 : : motif bergambar di sini? : :

bunga nie pun sungguh unik dan lawa.
diberi nama lady’s shoes tak silap aku.
kerana rupa parasnya sejibik seperti high heel.

suka la pulak gambar nie. sebab nampak rambut aku panjang.
kan?

DSCN9697 

DSCN9702 : : hidu jangan tak hidu : :

DSCN9703 : : close up sikit: :

diakhiri dengan bunga purple ke pink pink an.
yang also nice nice.. 😉

DSCN9708

12 thoughts on “Ke Rose Centre Yang Macam Rumah Hantu

Comments are closed.