Ke Pasar Malam Brinchang

dari makan dessert, ke pasar malam plak.
alah sekangkang kera je pun dari tempat dessert tuh.

pasar malam agak panjang. so hati adalah puas berjalan-jalan.
nampak fridge magnet, terus jer beli untuk insan-insan terpilih.
untuk yang tak terpilih, mintak maaf je la ek.. huhu

DSCN9666

kemudian encik z telah membelikan saya sarung tangan ini.
kaler pink lagi. tapi bila pakai, saya rasa seperti minah rempit.
tapi masak elah nya, ada ke pun minah rempit pakai sarung tangan kaler pink begini? propa ko mya..

DSCN9668

DSCN9670

: : aku kelihatan si penggemuk terhaibatt : :

aku rasa ramai jer tau apa yang famous amous kat cameron highlands nie. iaitu cendawan goreng dan strawberry coklat. kan?
kalau kau taktau, pergi ko pindah ke australia sana.
buat apa kau menangis di malaysia ini? *tetiba

jadi harus aku mencuba kedua-duanya sekali.
ceh.. macam la tak pernah makan before nie kan.
tapi kali ni lain sikit la. makan kat cameron highlands uolls.

DSCN9672
: : cendawan goreng mantopp : :

DSCN9673
: : nie aku beli gak. tapi lupa la apa kebendanya : :

DSCN9677
: : mari makan cendawan : :

DSCN9678
: : mari feel feel dato’ siti nurhaliza : :

walaupun rupa paras strawberry salut coklat nie cam tak berapa nak handsome, tapi rasanya amat lazat.

don’t judge a book by its cover yer.
dan jangan juga judge orang melalui penulisan di blog nya.
ok ok tak releven.

DSCN9680

sekian kisah di pasar malam brinchang.

16 thoughts on “Ke Pasar Malam Brinchang

  1. maya, intan masa pi cameron hari tu makan sampai muntah..hahahah. memang bajet siti nurhaliza betul…kikikiki 😛

  2. oppss! lupe nk tanya..pasar malam nie ada ari pe ye cik mya?..ker dibuka ari2..bukan pe dalam kepala nie dah ada keangan-anganan kecutian ujung taun nie untuk ke sanunnn..yepi yepiii..;)

  3. walaupun cameron highland tuh takde la menarik… tapikan best pergi sana.. relaks… yang paling best pasar malam dia… fresh vegie and strawberry

    BTW… I like ur skirt colourful…

Comments are closed.