Jamuan Raya JDSP

DSCN9544

hari jumaat ada jamuan raya lagi.
kali ni jemputan khas dari JDSP. department lama haku.
masuk-masuk terus diterjah oleh si photographer.

DSC_0162
: : kak mai, mya, netty : :

DSC_0163
: : kasik close up sikit : :

dah tu, apa tunggu lagi. harus la menyibuk-nyibuk cari makan.
gambar bergegar. sila blame jurugambar. he he he

DSC05124

DSCN9538
: : mee kari : :

DSCN9536
: : kuah mee kari : :

DSCN9534
: : ayam masak kicap : :

DSCN9539
: : buah oren, popiah dan sagu gula melaka yang setapp : :

DSCN9537
: : apam balik yang aku tak sempat makan, sebab perut sudah ketat : :

DSC05142
: : muka ada gembira sebab dapat makan : :

DSC_0173
: : kelihatan aku dan kak mai sedang bergossip. gossip terhangat di pasaran uolls : :

DSC_0179
: : kak mai dan saya : :

baju kakmai sangat lah cantikkkkk…
thai silk berwarna biruuuu… sukerrrr…
tetiba teringat thai silk pink aku yang sudah rosak sebab kebodohan aku pi basuh tangan.. oh nangisss…

kejap sukerrr, kejap nangiss. emosi tak stabil lah…

DSC_0212
: : salmi, kakmai, helena, mya, zli, netty : :

DSC_0214
: : tukar posisi pulak. gedik korang ehh.. : :

lagi posing tak habis-habis.
jurugambar pun sudah fening melayan.

DSC_0218

DSC_0219

DSCN9543
: : kaki kaki : :

diakhiri dengan ucapan kredit terima kasih pada puan photographer pada semua gambar di atas, juga merangkap silent reader blog ini. kak mimah.

dengan ucapan, bila boleh dapat duit kutu saya nie? 😀

14 thoughts on “Jamuan Raya JDSP

  1. haaa. saya baru nak cakap. tapi payiet di atas dah cakap. baru nak tanya, arah mana putu mayam jadi apam balik? tak pe kak, saya faham. 😉 haha.

  2. Putumayom ler cheq maya ooii… tgh membaca mencari gak apom balik nyer di mana… hahaha… Neway… Salam Aidilfitri & Congratulation 🙂

  3. hahahaha… kami sama mcm dik yiet… dok pikir mana lah apam yang terbalik?? yang kelihatan cuma putumayom meh..

    sila polish tatabahasa/perbendaharaan kata berkaitan makanan/masakan/dan segala yang berkaitan ngan dapur yeeee sementelah nak menjadi isteri ni..

    kalo tak mmg cari punca lah dipandang sesuatu oleh mak mertua nanti..

Comments are closed.