Inter DG Bridge 2009

hari jumaat malam tu. masa yang dinantikan pun telah tiba.
Inter DG Bridge 2009. berdebar-debar uolls.
walaupun dah selalu main, tapi untuk pertandingan haibatt seperti ini, hati adalah kegerunan.

sebelum permainan dimulakan, kami dinner beramai-ramai dulu di cafe lanai. oh, lokasi permainan jua adalah di lanai.

DSCN9359

DSCN9373

: : panduan table : :

aku pun tak paham kenapa en z pakai tshirt masuk dalam seluar begitu.
seperti orang kertu kekdahnya. heh!

DSCN9363
 

 david sebagai tournament director.  sedang memberi penerangan.
dia pun pening tengok kami yang main tak berapa nak betul ni gamaknya.

: : haku yang serius dan bersedia mau memulakan permainan : :

pertama sekali nadia dan aku lawan DZAG yang terdiri dari ali dan sham.
dua-dua pun adalah pemain yang haibatt..
jadi tak berharap sangat la nak menang. huhu…

DSCN9366

DSCN9369

: : kemudian lawan yun choo & sharon pun dari DZAG.  pun haibattt : :

DSCN9367

: : apa la yang aku senyum sorang-sorang tu ek? : :

DSCN9374

: : muka pelik pelik : :

DSCN9371

: : bertemu sheair dan kah kit dari DGOOI : :

paling tension main dengan jocko dan duan.
yang sorang asyik baca mantera.
yang sorang asyik cari jalan nak menipuuuu jerrr… heh!

DSCN9378

tapi main dengan mereka tak setension main dengan kah heng & idajelita. adoiyaiiii…. tension gila dowwwww….
ujung-ujung aku dan nadia hampir berantakan gara-gara salah faham. heh!

sebelum main, mau bergambar muka ada senyummmm….

DSCN9384

tengah main, tengok muka aku tuuuuu…
tegang gilaaaa… sib baik la 2 games jer main dengan dema ni.
kalau masuk 3, ada yang terbalik mejaaaa… huh!

DSCN9393

paling happy sekali bila main dengan team sendiri, DMRAK.
bukan happy sebab encik z ada yer. no no no no.
tapi sebab semua pun main mengikut convention yang betul.
begitu.

dan best sekali, dua-dua game pun aku dan nadia menang.
yibaaa… 😀
tapi apa nak berkira, kata sama DG kan…

DSCN9394
DSCN9396

dan keputusannya adalah :

1. kah kit & sheair (DGOOI)
2. encik z & apai ( DMRAK)/ sham & ali (DZAG)
4. nadia & mya (DMRAK)
5. yun choo & sharon (DZAG)
6. kah heng & ida (DZAG) / duan & jocko (DGOOI)

jocko last sekali? kuang kuang kuang… :p

untuk team DMRAK, good job guys!

DSCN9398

kami beramai-ramai. dan apa yang penting? KERJASAMA! 🙂

DSCN9397

10 thoughts on “Inter DG Bridge 2009

  1. Apa ni uolls main bridge sampai nak terbalik meja ngan jampi serapah segala? not gud not gud hehehe nyah mek keterlupaan mau wish ko luck pada jemaat itu hari. mek kebizian uolls.

    Hi Nad, lawa u bebaju merah

Comments are closed.