Green View Garden, Cameron Highlands

dari kl, kitorang exit kat simpang pulai.
tempat pertama yang kami stop adalah green view garden.
katanya konon cam 1 stop centre.
ada strawberry farm, ada vegetable farm, ada tea farm.

kata bercuti kan, jadi harus gambar adalah selambak.
dan oleh sebab blog ini aku yang punya, jadi sukahati aku mau sumbat berapa banyak. kata takde limit.
dot com uolls. uolls ado?

DSCN9575
: : rambut berterbangan membuktikan angin adalah kuat dan cuaca adalah dingin menyamankan : :

kemalasan mau letak caption. jadi layan gambar sudeh.

DSCN9576

DSCN9577

DSCN9578

DSCN9582

DSCN9579

dalam banyak tumbuh-tumbuhan, ada satu yang aku rasa pelik.
tapi biasa lah, dalam kelompok manusia pun ada yang pelik-pelik, inikan pulak tumbuh-tumbuhan. kan? kan?

DSCN9583

DSCN9584

DSCN9585

: : lain dari yang lain. cepat nauu tumbesarannya : :

DSCN9588
: : ini plak strawberry yang pelik rupa parasnya : :

DSCN9581
: : jurugambar di hari kejadian merangkap chenta hati saya : :

pada pendapatan aku yang tak seberapa nie, tempat ni adalah tidak melertzzz… jadik korang takyah la singgah kot. huhu.

DSCN9586

OK, next!!!!

6 thoughts on “Green View Garden, Cameron Highlands

Comments are closed.