Big Red Strawberry Farm

dari rose centre yang macam rumah hantu tu, kami terus ke big red strawberry farm.
tempat ni letaknya dekat tempat aku makan dessert hari tu.
kira masuk sikit dari tapak pasar malam. ah senang baitu nak cari.

DSC_0606 : : punya la nak nampak signboard kan. ujung-ujung kami jadi orang kerdil : :

jangan tertipu yer. kitorang tak masuk pun dalam cactus valley nie.
sebab kena bayaran. lagipun kat luar itself dah melambak cactus.
so kasik tangkap gambar sudah.

DSC_0607

big red strawberry farm nie jauhhhhhhh ke atas bukit.
so jangan ngada-ngada nak parking kat belah bawah.
hazabbb la kau mendaki nanti.
masuk adalah percuma.

DSC_0614

cer kau tengok tumbuhan nie. sejibik macam dalam barn buddy facebook kan?
sebut pasal facebook. aku dah agak lama mengabaikan facebook aku tu.
cuma aku link kan status dengan entry kat blog nie.
so ada update baru, terus update dekat status.

barn buddy? ohhh… apa la jadi dengan kebun aku tuh.
aku dah lupakan langsung langsunggggg… huhuu…

DSCN9742

aku masuk dalam dan nak rasai sendiri pengalaman pluck strawberry.
tapi tu di entry lain yer… sebab gambar banyak terlampau.

dah lepas pluck, kami ronda-ronda di kawasan sekitar.

suka la aku tengok gambar nie. kelihatan aku cam happpyyyyyyy sangatttt kan???
tapi memang aku happy punn… sedang bahagia sebahagianya….
photo cannot lie maaaaa….

DSCN9752

DSCN9753 : : mengkagum dengan cactus : :

DSC_0658 : : masih mengkagum dengan cactus : :

sebelum berangkat meninggalkan tempat kejadian, kami semua amik feel mau jadi strawberry.
comel kan gambar-gambar nie? me loike… 😀

DSC_0651

DSC_0652

4 thoughts on “Big Red Strawberry Farm

  1. gila tgok2 pic korang gie bercuti-cutian niee…hepi jer kann..nih yg semangat datang nk ke sana..tp satu jer nape ler strawberi nie tekak aku masih lom dpt menerimanya lagikk..huhu!..maybe aku kene ikut resepi cicah ngan cokelet kut..bru sodap 😉
    .-= Nur´s last blog ..LEMPENG.. =-.

Comments are closed.