Bersiaran langsung dari tempat percutian

meself

aku punya contest main teka-teka tu tak berapa nak dapat sambutan la.
ok takpe takpe. esok lusa kalau aku tak jemput korang gi wedding aku, jangan sentap ekkk.
aku dah bagi peluang tu.

ni cakap terus terang nie. aku punyer jemputan very the limited.
sebab aku buat kecik-kecik jer. so memang orang-orang terpilih je laa…
matikk la pengantin kudukut kann… tapi, ada aku kisah? heh!

ok la tu jer. nak masuk tidur.
esok nak bangun pepagi jenjalan lagi. nite nite. πŸ™‚

16 thoughts on “Bersiaran langsung dari tempat percutian

  1. slm kak maya..
    bg la clue lebih skit..baru senang nk teka..kasila chance silent reader akak nk g tgk akak kawen nt..huhuhu..

  2. salam maya, ini aini la..tetiba rasa nak teka la maya gi bcuti kat mana..
    sori ek..asyik follow blog maya je..jgn marah k….
    kalau jwpan aini betul, x kisah kalu maya x jemput pun..tgk maya hidup happy, aini pun rasa happy… πŸ™‚
    ok aini teka maya gi cuti kat cameron highland kan..coz why kat sana ada pasar mlm gak..then ada jagung rebus gak..betul tak? πŸ™‚
    BTW..selamat bercuti ye…cheers!…

    • salam aini…

      cameron highlands tu dah betul. tapi errr.. takde kena mengena dgn pasar mlm dan jagung rebus tu. tu pasar malam kat rumah saya la aini.. hihihi…

      nanti bagi address kat email saya ek… congrates! πŸ™‚

  3. boleh tak nak paksa gak akak bagi kad jemputan tu kat owg?
    dah lerr… yg efffff aemmmm seblm ni tau2 jer dn kluar si yaya… kalo blh kali ni nak gak tenokkk hakak melertzz ai ni bersanding sandingan.. blh bergambar gambarannnn.. kekkekekkeke..
    *ayat baekkk punya…*

Comments are closed.