Aku Tau La Aku Ni Idola Ko. Kan?

kelmarin aku punya lah craving mau makan wantan mee dry kat food court sogo.
actually dari kelmarin kelmarin lagi. masa pi beli tie dan belt tu.
tapi mandangkan di hari kejadian dah pukul 9malam lebih, so kaunter makan sudah tutup.

so kelmarin di tengah hari rembang, aku ajak payiet menapak ke sogo mencari sesuap mee wantan.
berpeluh-peluh uolls menapak menyeberangi jambatan tamparuli tu.
tapi demi mee wantan, aku gagahkan jugak.

nyah, perlu ke ko nak tiru mek makan apa?
mek tau la ko mengkagumi mek yang vogue da vass kababoom bom bom pow nie, tapi perlewww ke apa mek makan ko nak makan juga?

air pun nak sama uolls. ko ingat ko makan dan minum sama dengan mek, ko akan jadi melertzz seperti mek?
jangan harap
.
*lariiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkk

DSCN9480
: : wantan mee dry yang wallaaa : :

DSCN9481
: : air tembikai yang lazat berkrim disukai kami : :

kata keluar dengan payiet. ujung-ujung gambar jejaka lain yang muncul.
kenalkan, adik angkat i yang terbaru. cehhh… macam la selama ni ada adik angkat pun kan.

DSCN9483

nikolas. bukan nama sebenar. tak berapa nak makan gambar la dia.
tapi kat luar, kiut uolls. i like… :p

16 thoughts on “Aku Tau La Aku Ni Idola Ko. Kan?

  1. oi oi sesedap tekak je bikin fakta sendiri, awas lo *trus capai fon kol lawyer.

    nikolas? cam aku kenal ini mamat hahahahahaha ko jangan nak menggatal nyah, aku buat aduan kat biro maklumat nanti. *larikkkkk

    • kol lawyer konon. puiiiii…

      ala, menggatal lite lite takpe kot.. *bukak heel dan lari keluar dari sogo

  2. Wahhh wantan mee i loike too tp wantee sup..syedapp kan..
    Nicholas..look sweet Yang..Memg laa dia x mkn gmbar coz dia mkn nasik hiks..
    *larikkkks

  3. NIce outfit…tp pakai mcm nie menapak gi sogo mau tak berpeluh,mesti rasa nk longgar je tie,tp awak still maintain,haha

    Bagus2!

  4. Haha,respek…ada satu entry yg awak dress up sampai malam,nice,laki pun tak larat pakai tie sampai malam,haha…when u wear tie again,post it in the blog yaa,tak ramai girl berani dress up cam u…keep it up,i loikee!!

Comments are closed.