Menjadi Bibik di Raya ke 3

kita mulakan dengan wajah seorang perempuan yang dipaksa menjadi bibik di raya ke tiga ini.
pagi-pagi dah kena kerah tenaga mandikan ini budak kecik.
nak mandikan dia bukan senang. dok itu ini. dok begitu begini.

sila abaikan objek yang terdapat di atas sebelah kanan anda. 18SX uolls.
mama tau aku letak gambar nie, matikk kena carut koo..
letak gambar toilet yang begitu mencomot. heh!

KakNgah 073

setelah selesai proses mandi memandikan, proses pakaikan pampers segala.
dah 5 tahun kan since aku buat kerja-kerja baby begini.
harus agak mengekok. mengekok? diambil dari kata asas nya kekok yer.

KakNgah 079

yaya pakai tshirt rabbit yang aku beli kat flea market hari tu.
gigih aku iron kepala rabbit dengan ekornya.
tapi ujung-ujung hari ekor sudah tercabut. nampak gayanya kena jahit jugak la nie.

KakNgah 112

: : say LOSERRR to lalats!!! : :

KakNgah 120

: : ekor rabbit yang tercabut : :

tak sempat aku nak sikat rambut segala dah kena layan kerenah dia mau nengok album pulak.
very the warokk and very the pah bedah aku kan…

KakNgah 124

di hari kejadian mama masak sup ayam.  di makan bersama dengan nasi himpit.
letak pulak cili kicap ini. perghhh… nangisss…

KakNgah 132

sebelah petang kak as sefamily datang.  sukerrrrr…
duduk borak pot pet itu ini. kak as, manager kat myclear yang sangat-sangat baik dan down to earth orangnya.
walaupun mulut dia adalah suka pot pet membebel itu ini, tapi tatappp aku sayanggg…
hai kak as… 😀

thanks qash, nadhirah, sarah, kak as dan abang nuar yang sudi datang ke rumah saya ini.. 🙂

KakNgah 135

lepas kak as balik, baru perasan rumah adalah sunyi sepi.
mana kah pergi semua orang? masuk bilik nengok mereka 3 sudah lena diulit intan.

KakNgah 154

aku pun apa lagi, panjat katil. dan zzzzzzzz….

4 thoughts on “Menjadi Bibik di Raya ke 3

  1. Hi nadhirah, ek eh camna aku kenal nadhirah ek nyah? hikhikhikhik

    ps: tetiba lalat nama lalat naik kan

    • menggatal ko dgn nadhirah yer…

      kan.. apa khabar lalat agaknya… sihat ke dia? sakit ke dia? masih menjadi isteri kesayangan suami dia ke? *matikkk la statement cari pasal nyah oiiii…. :p

  2. erm, cian ek xdan nk sikat rmbut tp rmbut still rapi..
    (gne jari p0wn buleh!)

    sdap nye…nme pe ek nasi impit mkn rendam ngan sup tuh?
    nyum nyum…

    mee sdap cmne tu sis? hbq mai sat!nk g cri…ngee~

    • dalam gambar nampak rapi. tapi kt luar meroyan dik oii…

      mee sedap tu ermm.. kuahnya ada letak tomato. daging banyakk..
      alaa tak reti nak describe. tapi sedappp..

Comments are closed.